Heb je een badkamer waar geen enkel standaard badkamermeubel lijkt te passen? Of ben je uitgekeken op jouw dertien in een dozijn badkamer? Misschien zijn badkamermeubels op maat dan iets voor jou. Bij Het Ambacht Losser kan je terecht voor prachtige badkamermeubels op maat gemaakt van eiken of MDF. Op hetambacht-losser.nl kan je zien welke stijlvolle meubels er op maat gemaakt kunnen worden voor jouw badkamer. De meubels die Het Ambacht Losser kan maken voor jou zijn:

  • Vakkenkast
  • Spiegelkast
  • Wastafelmeubel
  • Een meubel naar eigen wens

Hiermee creëer je een unieke stijl van badkamermeubels op maat gemaakt die helemaal bij jou past en een badkamer zoals niemand anders heeft. Je badkamer wordt een oase van rust door de houtsoorten die gebruikt worden in het badkamermeubel. Je creëert jouw paradijs waar je helemaal in kan wegdromen en tot rust kan komen. De badkamer is immers waar al je persoonlijke verzorging plaatsvindt, wat tevens een moment van rust is aan het begin en het einde van de dag. Sta je vaak onder de douche te dromen van een nieuwe badkamer, zonder druppende kranen en douchebakken die lekken? Waar wacht je dan nog op? Bij Het Ambacht Losser kan je voor een scherpe prijs jouw droom met badkamermeubels op maat werkelijkheid maken!

Zo krijg je jouw badkamermeubels op maat

Zie je het al voor je; jouw droom badkamer? Een mooi strak wastafelmeubel? Mooi minimalistisch of toch liever een landelijke uitstraling? Kan je jouw ideeën zo uitschetsen? Neem je schetsen dan mee naar de ontwerpers van Het Ambacht Losser en zij kunnen jouw visie realiseren. Weet je wel dat je graag een andere badkamer wilt, maar heb je geen idee hoe die eruit moet zien? Ook hiermee kunnen de ontwerpers van Het Ambacht Losser mee uit de voeten. In de showroom van 2500 m2 kan je vast en zeker de badkamermeubels op maat vinden die bij jouw wensen passen. De vakmensen luisteren goed naar jouw wensen en ontwerpen vervolgens een meubel voor jou dat aan jouw wensen voldoet. De badkamermeubels worden helemaal op maat gemaakt in de werkplaats die aan de showroom grenst. De materialen waarmee wordt gewerkt zijn eiken en MDF van hoge kwaliteit. Hierdoor zijn jouw badkamermeubels op maat gemaakt met de hoogste vakmanschap en volledig uniek.

De geschiedenis van badkamermeubels

Tot pas recentelijk in onze geschiedenis was het gebruikelijk om naar badhuizen te gaan voor onze persoonlijke hygiëne. De Romeinen -geïnspireerd door de Grieken- combineerden deze badhuizen vaak met sportfaciliteiten en bibliotheken. Net zoals wij nu nog steeds vaak iets te lezen in de badkamer of op de wc hebben liggen. Het baden was een sociale gebeurtenis, iedereen vanuit de omgeving kwam zich op dezelfde plek baden en het was vaak iets dat je samen met vrienden deed. Het is pas van de laatste eeuw dat we kunnen baden in onze eigen huizen. En waarschijnlijk zijn onze hedendaagse badkamers ook veel hygiënischer dan de badhuizen vroeger, die met hun warme baden en vele bezoekers broeikassen voor bacteriën waren. Dat we nu onze eigen hygiënische badkamer voor onszelf hebben, die we alleen met onze gezinsleden hoeven te delen, is dus een uitermate luxe. En dit kan je vieren door nu het besluit te nemen om jouw badkamer om te toveren in jouw persoonlijke badhuis met mooie op maat gemaakte badkamermeubels! Neem vandaag nog een kijkje op de website van Het Ambacht Losser en stap snel in je auto naar hun showroom om jouw droombadkamer werkelijkheid te maken. Geniet dus van onze hedendaagse badkamers met badkamermeubels op maat gemaakt speciaal voor jou!