Archief

Wat moet ik weten als ik naar de goedkoopste energieleverancier wil overschakelen?

Begin met het controleren of je kunt besparen door van leverancier te veranderen via de vergelijkingswebsite www.slimmetenergie.com. Hoe meer informatie je hebt, des te nauwkeuriger jouw offerte zal zijn. Om snel een idee te krijgen, is de minimale hoeveelheid informatie die je nodig hebt: het bedrag dat je momenteel betaalt voor je gas en elektriciteit en wie jouw leverancier is. Als je een meer nauwkeurige offerte wilt, moet je weten welk tarief je gebruikt. Je zou dit moeten terugvinden in je online account of op jouw factuur. Met al deze gegevens zouden de meeste vergelijkingswebsites in staat moeten zijn om je een offerte te bezorgen. Als de vertrekkosten zwaarder wegen dan de eventuele besparing die je zou kunnen maken, kun je beter wachten tot je een bericht ontvangt van jouw leverancier met de melding dat het contract ten einde loopt. Deze dient ruim een maand vóór de laatste dag van je contract te arriveren, en als je tijdens deze periode besluit om over te stappen, moet je dus geen extra kosten in rekening brengen voor jouw vertrek. Overstappen naar de goedkoopste energieleverancier betekent ook dat openstaande facturen bij je oude leverancier vereffend moeten zijn. De goedkoopste energieleverancier zal je de datum van de omschakeling meedelen. Als je gedrurende 14 dagen niets hoort, hoef je je niet meteen zorgen te maken. De meeste leveranciers wachten tot de afkoelingsperiode is verstreken om het schakelproces te starten. Op de dag van de overschakeling mag er geen storing optreden, omdat je gas en elektriciteit via dezelfde leidingen en draden bij je thuis binnenkomen, ongeacht wie deze levert. Het enige dat opvalt, zijn (hopelijk) lagere facturen bij de goedkoopste energieleverancier van jouw keuze.

Kan ik naar de goedkoopste energieleverancier overschakelen als ik verhuis?

Verhuizen is de perfecte gelegenheid om de goedkoopste energieleverancier te vinden en over te schakelen. Uiteraard moet je jouw huidige leverancier op de hoogte brengen van de verhuis en als je huidige leverancier de goedkoopste energieleverancier is, hoef je alleen jouw leverancier te vertellen waar je naartoe verhuist en de datum van de verhuizing. Of je nu je huidige leverancier behoudt of overschakelt naar de goedkoopste energieleverancier, neem een ​​meterstand op vlak voordat je het huis verlaat en dien het in bij je huidige leverancier. Op die manier betaal je alleen voor de energie die je hebt gebruikt zodat de eindafrekening voor die woning jou kan worden toegezonden. Als je intrekt in je nieuwe huis, neem ook daar de meterstand op en geef het aan de leverancier die daar energie levert. Als je hebt besloten om over te stappen en jouw oude tarief niet hebt overgenomen, wordt automatisch het standaardtarief van de nieuwe leverancier ingesteld. Dit zijn meestal de duurste tarieven, dus het is een goed idee om prijzen te vergelijken en zo snel mogelijk de goedkoopste energieleverancier te vinden.

Hoeveel kan ik besparen als ik van leverancier wissel?

De beste manier om erachter te komen hoeveel je kunt besparen, is door de energieprijzen te vergelijken. Slim met Energie laat je besparingen zien op basis van je huidige energieverbruik en je zult versteld staan ​​van de resultaten. Leveranciers bieden verschillende tarieven, dus er is er vast wel een die bij jouw huishouden past. Maar ga er niet van uit dat het krijgen van je energie van een van de grote aanbieders betere prijzen en service betekent. Het is de moeite waard om rond te shoppen en de goedkoopste energieleverancier te vinden. Tips om een tarief te kiezen:

 • Denk aan wat voor jou belangrijk is 
 • Heb je een vast budget?
 • Is flexibiliteit belangrijker dan de prijs?
 • Og ga je voor gemak?

Heb je een eigen horecabedrijf? Dan weet je waarschijnlijk als geen ander hoe cruciaal de hygiëne is. Je moet er niet aan denken dat er niet goed is schoongemaakt. Want dat kan desastreuze gevolgen hebben. Dat soort ellende kun je voorkomen door een goede schoonmaakdienst in Den Haag bijvoorbeeld in te huren. Het is in de meeste gevallen bijna niet te doen om de gehele schoonmaak zelf te regelen. Want ten eerste kost het simpelweg veel tijd en mankracht om het bedrijf schoon te maken en te houden. Daarbij moet je ook alle regels die er zijn omtrent hygiëne weten en scherp in de gaten houden. Daarom is het een stuk makkelijker om een schoonmaakdienst in Den Haag in te schakelen die dit voor je zou kunnen regelen. Die weten wat ze doen en ook in de uitvoering goed zijn. Maar lang niet iedereen kent een goede schoonmaakdienst in Den Haag aan wie je de diensten met een gerust hart kunt overlaten. Daarom is het goed om eerst uit te zoeken wat een schoonmaakdienst in Den Haag echt te bieden heeft, voor je ermee in zee gaat.

Zoek de schoonmaakdienst in Den Haag die bij je past

Wil je een schoonmaakdienst in Den Haag inschakelen die bijvoorbeeld heel goed is voor een horecabedrijf? Dan is het verstandig om hiervoor een specialist in te huren. Er zijn verschillende manieren om te ontdekken of je een goede schoonmaakdienst in Den Haag te pakken hebt of niet. Check bijvoorbeeld of ze werken met een kwaliteitscontroleur. Dit geeft aan in welke mate ze met de kwaliteit bezig zijn en dat is voor een klant van grote waarde. Het is ook verstandig om naar de ervaring te kijken. Gaat het om een bedrijf dat zijn sporen in het verleden al heeft verdiend? En kijk ook naar de bestaande klanten. Kun je ergens reacties vinden van mensen die eerder met deze schoonmaakdienst in Den Haag hebben gewerkt? Dit zijn allemaal aanwijzingen die jij in je voordeel kunt gebruiken. Zo kun je een goed overzicht krijgen van wat een partij te bieden heeft. Dan hoef je alleen nog maar te kijken of dat ook bij jou en je bedrijf past.

Van Vliet Bedrijfsdiensten staat voor je klaar

Als je op zoek bent naar een schoonmaakdienst in Den Haag, is het zeker een goed idee om eerst naar de site http://www.vanvlietbedrijfsdiensten.nl/schoonmaakdienstdenhaag.php te gaan. Dit zijn namelijk schoonmakers die weten wat ze doen en ook veel verstand hebben van horecabedrijven. Het is cruciaal voor een horecabedrijf om de hygiëne tot in de puntjes te regelen. En daar kan Van Vliet Bedrijfsdiensten zeker een mooie bijdrage aan leveren. Als je niet goed op de hygiëne let, kan het zijn dat je daar problemen mee krijgt. Dat er klanten klagen, of dat ze er zelfs last van krijgen. Het eten dat je serveert kan dan ongezond zijn. Of er kunnen andere gevaarlijke situaties ontstaan. Dat moet je te allen tijde zien te voorkomen, voor de klant en voor jezelf. Bovendien kan het zijn dat de zaak dicht moet, als je je niet aan deze belangrijke regels houdt. Dat is niet nodig, want Van Vliet Bedrijfsdiensten is er om je te helpen op dit vlak. De mensen die in jouw zaak werken hebben waarschijnlijk andere kwaliteiten, dan kun je de schoonmaak beter aan een professional overlaten. En Van Vliet Bedrijfsdiensten heeft veel mooie kwaliteiten in huis:

 • Ervaren schoonmakers
 • Strenge kwaliteitscontrole
 • Sterke communicatie

Dankzij Van Vliet Bedrijfsdiensten heb je tevreden klanten en kunnen ook je werknemers blij zijn op de werkvloer met hun schone werkomgeving. Daar wordt iedereen gelukkig van.

Zo belangrijk is een schoonmaakdienst in Den Haag
Diamond painting kits; een verslavende hobby.

Het is een nieuwe rage: diamond painting kits. Dit zijn volledige kits, zodat je meteen aan de slag kan met het maken van een diamond painting. Voor diegenen die hier niet bekend mee zijn: een diamond painting is een afbeelding, groot of klein, die voorzien is van een plaklaagje en symbolen. De symbolen geven aan of je een rond of vierkant diamantje op die plek moet plakken en welke kleur deze moet hebben. Het is een soort van schilderen op nummer, maar dan met diamanten. En met diamond painting kits heb je meteen alles in huis om aan de slag te gaan met deze nieuwe verslavende hobby. Begin je al enthousiast te worden? Bij de CreaPoint webshop kan je deze diamond painting kits kopen. Als je een kijkje neemt op creapoint.nl vind je daar alle informatie en benodigdheden om meteen aan de slag te kunnen. De volgende benodigdheden zitten in de diamond painting kits:

 • Een pen
 • Een sorteerbakje
 • Een blokje was

Het enige wat je naast het bestellen van de diamond painting kits nog moet doen, is het uitzoeken van een mooie afbeelding waarop jij jouw diamond painting kan maken! Op de website https://www.creapoint.nl/ is genoeg keuze uit verschillende diamond paintings. Zo is er voor ieder wat wils: voor kinderen, voor vrouwen, voor mannen, speciale paintings voor feestdagen en thema’s, enzovoort. Voor iedere stijl is er wel een painting beschikbaar en je zal verbaasd staan van het assortiment. Zo kan je een kleine diamond painting maken, ter grootte van een ansichtkaart, maar ook een diamond painting die volstaat als een groot schilderij aan de muur. Heb je interesse in het bestellen van diamond painting kits, maar wil je graag weten of het echt zo verslavend is als dat wordt beweerd? Lees dan de onderstaande ervaring van Chantal.

De hele familie verslaafd aan de diamond painting kits

Chantal (38) is anderhalf jaar geleden begonnen met het maken van diamond paintings en op CreaPoint bestelde zij een van haar eerste diamond painting kits. Ze was meteen verkocht: “Diamond painting is echt zo verslavend als dat wordt gezegd, mijn hele gezin is er verslaafd aan! Ik begon ermee toen ik met een gebroken enkel thuis kwam te zitten en gek werd van het niets doen. Nu ben ik altijd al een creatief persoon geweest en ik ben graag creatief bezig met mijn hobbies. Maar omdat ik niet erg veel heen en weer kon lopen, moest ik op zoek naar iets wat mij bezig kon houden terwijl ik een aantal uur stil kon zitten. Al snel kwam ik bij CreaPoint terecht en zag de diamond paintings. Ik was meteen verkocht, want ik houd van alles dat glittert en decoreer mijn huis er graag mee. Dus ik bestelde mijn eerste diamond painting van een tijger en bestelde meteen twee diamond painting kits erbij, want ik vind het fijn om reservemateriaal in huis te hebben. Dit bleek de perfecte hobby te zijn om mijn tijd te doden terwijl mijn enkel aan het herstellen was. Ik heb twee jonge kinderen van zeven en negen jaar die ook erg creatief zijn. Al snel begonnen zij ook hun eigen diamond paintings te maken en toen mijn man zag dat ze ook diamond paintings van auto’s hebben, raakte hij ook verslaafd! In het weekend kan je ons dus als gezin rond de tafel vinden, druk met het maken van diamond paintings!”

Hoe bestel je het?

Op de website van CreaPoint kan je alles vinden wat je nodig hebt. Bestellingen die door de brievenbus passen, komen met €2 verzendkosten. Vanaf €15 wordt het gratis bezorgd.

Hypotheek advies voor de ondernemerIk heb sinds 2015 een bedrijf en vind het ondernemerschap erg interessant. Ik had een aantal jaren voor een baas gewerkt, maar voor mij is dat erg lastig. Ik wist eigenlijk altijd al dat ik een bedrijf wilde starten. Er zitten veel voor- en nadelen aan het hebben van een bedrijf, maar mij bevalt het goed. Als eigenaar werk je echt voor jezelf al de tijd die je erin stopt, daar zie jij de resultaten van en daar profiteer je uiteindelijk van. Dit maakt het vaak ook lastig om te stoppen met werken. Vaak ben ik tot laat aan het doorwerken, omdat ik iets wil afronden. Vaak profiteert het bedrijf daarvan, of kan ik eindelijk dat project afsluiten. Veel ondernemers hebben dit probleem en vaak is dat niet goed voor een relatie. Mijn vriendin heeft het daar ook niet altijd gemakkelijk mee, want die wil graag ook tijd met mij besteden. Het is meerdere keren voorgekomen dat ze me opbelde dat ik moest stoppen met werken en naar huis moest komen. Ze begrijpt het gelukkig wel en daar ben ik erg blij om. We hebben een maand geleden een huis gekocht en van te voren dacht ik dat het lastig zou worden. Als ondernemer is het niet altijd gemakkelijk om een huis te kopen. Je inkomsten zijn niet constant en dat vinden hypotheekverstrekkers niet fijn. Daarom hebben wij van te voren hypotheek advies voor de ondernemer gevraagd. Zonder een goed hypotheek advies voor de ondernemer, hadden wij niet de goede hypotheek kunnen krijgen die we nu hebben. Veel banken en hypotheek adviseurs weten niet hoe ze goed hypotheek advies voor de ondernemer kunnen geven, wij vonden gelukkig wel een goede hypotheekadviseur.

Hypotheek advies voor de ondernemer bij Hypadvies

We hadden van te voren veel pagina’s bezocht om te onderzoeken wat de mogelijkheden voor een hypotheek zijn als ondernemer. We lazen dat het vaak de eerste paar jaar zeer lastig is, maar als je een onderneming langer hebt, dan zijn er mogelijkheden. Of je een hypotheek kunt krijgen hangt af van een jaaromzet en voornamelijk winst. Mijn bedrijf maakte gelukkig al 2 jaar lang winst. Hierna zochten we naar een hypotheekadviseur voor hypotheek advies voor de ondernemer. We vonden diverse adviseurs in de omgeving die konden helpen en vroegen bij 3 van hen een gesprek aan. Het gesprek vonden wij bij Hypadvies het beste en wij hadden het meeste vertrouwen in dit bedrijf. We hadden dit bedrijf gevonden via hun website https://hypadvies.nl/hypotheekadvies-voor-de-ondernemer/. Het eerste gesprek was gratis en hierin legde ze uit wat ze voor ons konden doen en hoe ze te werk gingen. We besloten om verder te gaan met Hypadvies. Hierna maakten ze een analyse van de jaarcijfers en een voorspelling voor de toekomst. Met deze cijfers kunnen ze een hypotheek advies voor de ondernemer geven. Met mijn bedrijf gaat het goed en de toekomst ziet er positief uit, waardoor ik een mooie hypotheek kon krijgen.

Een mooi huis en een goede hypotheek

Mijn vriendin en ik waren erg blij met de hulp van Hypadvies en de hypotheek die we konden krijgen, we hebben meer kunnen krijgen dan we hadden verwacht. We konden hiermee een mooi huis kopen en betalen lage maandelijkse hypotheekkosten. De adviseur konden we altijd benaderen met onze vragen en hij begeleide ons tijdens het hele proces. Voor een hypotheek advies voor de ondernemer kan ik Hypadvies aanraden.

 • Het eerste gesprek is gratis
 • Ze bestudeerden al mijn resultaten
 • We konden ze altijd benaderen
 • Ze hielpen het hele proces
 • Ze gaven een goed hypotheek advies voor de ondernemer
Hypotheek advies voor de ondernemer
Badkamermeubels op maat; de badkamer zoals jij dat wilt

Heb je een badkamer waar geen enkel standaard badkamermeubel lijkt te passen? Of ben je uitgekeken op jouw dertien in een dozijn badkamer? Misschien zijn badkamermeubels op maat dan iets voor jou. Bij Het Ambacht Losser kan je terecht voor prachtige badkamermeubels op maat gemaakt van eiken of MDF. Op hetambacht-losser.nl kan je zien welke stijlvolle meubels er op maat gemaakt kunnen worden voor jouw badkamer. De meubels die Het Ambacht Losser kan maken voor jou zijn:

 • Vakkenkast
 • Spiegelkast
 • Wastafelmeubel
 • Een meubel naar eigen wens

Hiermee creëer je een unieke stijl van badkamermeubels op maat gemaakt die helemaal bij jou past en een badkamer zoals niemand anders heeft. Je badkamer wordt een oase van rust door de houtsoorten die gebruikt worden in het badkamermeubel. Je creëert jouw paradijs waar je helemaal in kan wegdromen en tot rust kan komen. De badkamer is immers waar al je persoonlijke verzorging plaatsvindt, wat tevens een moment van rust is aan het begin en het einde van de dag. Sta je vaak onder de douche te dromen van een nieuwe badkamer, zonder druppende kranen en douchebakken die lekken? Waar wacht je dan nog op? Bij Het Ambacht Losser kan je voor een scherpe prijs jouw droom met badkamermeubels op maat werkelijkheid maken!

Zo krijg je jouw badkamermeubels op maat

Zie je het al voor je; jouw droom badkamer? Een mooi strak wastafelmeubel? Mooi minimalistisch of toch liever een landelijke uitstraling? Kan je jouw ideeën zo uitschetsen? Neem je schetsen dan mee naar de ontwerpers van Het Ambacht Losser en zij kunnen jouw visie realiseren. Weet je wel dat je graag een andere badkamer wilt, maar heb je geen idee hoe die eruit moet zien? Ook hiermee kunnen de ontwerpers van Het Ambacht Losser mee uit de voeten. In de showroom van 2500 m2 kan je vast en zeker de badkamermeubels op maat vinden die bij jouw wensen passen. De vakmensen luisteren goed naar jouw wensen en ontwerpen vervolgens een meubel voor jou dat aan jouw wensen voldoet. De badkamermeubels worden helemaal op maat gemaakt in de werkplaats die aan de showroom grenst. De materialen waarmee wordt gewerkt zijn eiken en MDF van hoge kwaliteit. Hierdoor zijn jouw badkamermeubels op maat gemaakt met de hoogste vakmanschap en volledig uniek.

De geschiedenis van badkamermeubels

Tot pas recentelijk in onze geschiedenis was het gebruikelijk om naar badhuizen te gaan voor onze persoonlijke hygiëne. De Romeinen -geïnspireerd door de Grieken- combineerden deze badhuizen vaak met sportfaciliteiten en bibliotheken. Net zoals wij nu nog steeds vaak iets te lezen in de badkamer of op de wc hebben liggen. Het baden was een sociale gebeurtenis, iedereen vanuit de omgeving kwam zich op dezelfde plek baden en het was vaak iets dat je samen met vrienden deed. Het is pas van de laatste eeuw dat we kunnen baden in onze eigen huizen. En waarschijnlijk zijn onze hedendaagse badkamers ook veel hygiënischer dan de badhuizen vroeger, die met hun warme baden en vele bezoekers broeikassen voor bacteriën waren. Dat we nu onze eigen hygiënische badkamer voor onszelf hebben, die we alleen met onze gezinsleden hoeven te delen, is dus een uitermate luxe. En dit kan je vieren door nu het besluit te nemen om jouw badkamer om te toveren in jouw persoonlijke badhuis met mooie op maat gemaakte badkamermeubels! Neem vandaag nog een kijkje op de website van Het Ambacht Losser en stap snel in je auto naar hun showroom om jouw droombadkamer werkelijkheid te maken. Geniet dus van onze hedendaagse badkamers met badkamermeubels op maat gemaakt speciaal voor jou!

Ruim twee maanden geleden heb ik een nieuwe baan gekregen. Ik werkte hiervoor voor een ander bedrijf en had het daar lang naar mijn zin. Ik vond het werk erg leuk en had veel leuke collega’s. Ik merkte echter dat ik weinig kansen had op promotie. Ik had al verschillende keren gesolliciteerd binnen het bedrijf, maar werd niet aangenomen. Ik hoopte om teamleider te worden van het team waar ik in werkte toen mijn baas wegging, maar tot mijn verbazing werd er iemand van buitenaf aangenomen. Ik zag dat veel vrienden van de leidinggevende werden aangenomen en ik had zodoende weinig kans. Gelukkig vond ik een baan bij een ander bedrijf. De functie is vergelijkbaar met de teamleider functie en ik voldeed aan het gewenste profiel. Het bedrijf waar ik nu voor werk is nog niet zo oud en ze hebben veel jonge werknemers, daarom wilden ze iemand met ervaring aannemen. Het bedrijf verkoopt vergelijkbare producten met het bedrijf waar ik voor werkte en ik voelde mij al snel thuis. In het team werken veel jonge mensen met talent, ik merkte echter dat zij niet goed genoeg waren met Excel. Wij werken veel met dit programma, maar veel teamleden hadden niet genoeg ervaring. Ze zouden veel voordeel hebben aan het volgen van een Excel cursus en ik wilde dat ze dit zouden volgen. Mijn manager vond het een Excel cursus een goed idee en zei dat er een budget beschikbaar voor was. Zolang ik een geschikte Excel cursus zou vinden die binnen het budget zou passen, dan zou hij het goedkeuren. Niet alle teamleden hadden een cursus nodig, maar 5 werknemers zouden er veel voordeel aan hebben.

Een Excel cursus via HR-ICT Opleidingen

Online zocht ik naar bedrijven die een Excel cursus konden verzorgen. Er zijn veel bedrijven die dit doen en ik wist dat het niet moeilijk zou zijn om een bedrijf te vinden. Het zou lastiger worden om een cursus te vinden die aansloot op wat de werknemers nodig hadden en die niet te duur zou zijn. Veel bedrijven vielen af, omdat de lesstof niet voor ons geschikt zou zijn, een aantal andere bedrijven ware te duur. Op de website vandijkcomputeropleidingen van het bedrijf HR-ICT Opleidingen vond ik wel een geschikte Excel cursus. Dit bedrijf kon de cursus aanpassen aan onze wensen en kon de cursus bij ons op het bedrijf geven. Ik had een goed idee van welke onderwerpen besproken zouden moeten worden en dit was geen probleem. Het bedrijf had geschikt lesmateriaal en kon dit behandelen. De prijs voor een spoedcursus van 1 dag kwam overeen met het budget en een leraar kon alle onderwerpen bespreken. Mijn manager keurde de cursus goed en we maakten een afspraak voor over een paar weken.

Een zeer goede cursus

De Excel cursus werd twee weken geleden gegeven bij ons op het bedrijf en ik was er zeer tevreden over. Ik had van te voren het materiaal bekeken en kwam af en toe kijken tijdens de cursus. De teamleden zeiden dat ze veel aan de cursus hadden en dat de oefeningen overeenkwamen met echte situaties. Ze gebruiken de formules en functies die ze geleerd hebben en werken hierdoor sneller met het programma. De teamleden vonden het leuk om te volgen en gaven aan dat ze in de toekomst nog meer willen leren. De Excel cursus via HR-ICT Opleidingen was erg goed en wij zijn er erg tevreden over.

 • Wij konden de cursus aanpassen
 • De prijs was goed
 • Het materiaal was erg goed
 • De oefeningen waren bruikbaar
 • Iedereen heeft veel geleerd
Een Excel cursus voor het team
Bordspellen kopen voor het gezin

De laatste tijd merkten mijn vrouw en ik dat we zelden met de kinderen optrokken. We hebben een zoon van 12 jaar en een dochter van 10 jaar oud en ze zijn veel weg. Ze zijn vaak bij vrienden en vriendinnen aan het spelen en beoefenen ook allebei diverse sporten. Op de momenten dat iedereen thuis was, waren we allemaal televisie aan het kijken, of bezig met onze mobiele telefoontjes. Iedereen was druk bezig met zijn, of haar dingen en we hadden weinig momenten meer samen. Dit was heel anders toen ze kleiner waren, maar het leek nu erg lastig om samen wat te doen. Mijn vrouw en ik wilden dit graag veranderen, maar wisten niet hoe. Toen wij klein waren, was dit heel anders. Wij keken ook televisie met het gezin, maar speelden ook vaak bordspellen met elkaar en vonden dit altijd erg leuk om te doen. Ik speelde vaak spelletjes mijn mijn eigen broer en zusjes en heb hier altijd van genoten. Het leek mijn vrouw en mij daarom een goed idee om een aantal bordspellen te kopen en om een avond in de week vrij te houden om de spellen te spelen. De kinderen waren eerst niet blij toen ze het hoorden, ze hadden geen zin om met hun ouders spelletjes te spelen. Ze zeiden dat ze het al erg druk hadden met sporten en huiswerk. We spraken af dat we het zouden proberen en als ze het niet leuk vonden, dan zouden we stoppen met de avonden. We lieten de kinderen een spel uitkiezen en mijn vrouw en ik zouden een ander spel kiezen. Als een spel niet zou bevallen, dan konden we altijd het andere spel nog spelen.

Bordspellen kopen bij Spellenrijk

Van te voren bezochten we een aantal websites om te lezen welke bordspellen erg populair zijn en leuk om met het gezin te spelen. We kozen uit deze spellen 2 bordspellen die we wilden kopen. We vonden de website https://www.spellenrijk.nl/categorie/158/bordspellen.html en zagen dat ze hier veel verschillende spellen verkopen. De 2 bordspellen die wij hadden uitgekozen waren ook te koop op deze website. De spellen waren niet duur en zouden al de volgende dag geleverd worden. De eerstvolgende donderdag wilden we de spellen uitproberen. We besloten om eerst het spel van de kinderen te spelen en dat vonden we erg leuk. De kinderen waren erg enthousiast en onze dochter won na een uur het spel. Ons spel zou iets langer duren en we konden het spel niet afronden die avond. Die kinderen wilden liever niet stoppen en we spraken af dat we het de volgende dag zouden afronden. Mijn vrouw en ik waren erg blij dat iedereen het zo leuk vond. We besloten om elke donderdagavond samen spelletjes te spelen en de kinderen vonden dat een leuk idee. Dit is ons bijna elke donderdag gelukt, op een paar keer na. We hebben ook andere bordspellen gekocht via Spellenrijk en een aantal uitbreidingen voor de spellen

We besteden meer tijd samen

Mijn vrouw en ik zijn blij dat we nu vaker tijd besteden met de kinderen en dat we het samen gezellig hebben. Op de website van Spellenrijk zijn nog veel meer bordespellen te koop die ons leuk lijken, maar we hebben er al veel. De kinderen gebruiken hun telefoons nog veel, maar kijken wel elke keer uit naar donderdagavond. Voor bordspellen kunnen wij Spellenrijk aanraden.

 • Ze hebben een groot aanbod
 • Het is leuk voor het hele gezin
 • Wij besteden nu meer tijd samen
 • We hebben diverse spellen gekocht

Als tiener heb ik veel tafelvoetbal gespeeld. Op mijn middelbare school stond een voetbaltafel in de kantine en daar speelde ik veel op met mijn vrienden. Elke keer als wij een pauze hadden, of een tussenuur, dan speelde ik een potje tegen mijn vrienden. De een was iets beter dan de ander, maar iedereen kon altijd van elkaar winnen. We organiseerden vaak toernooien tegen elkaar en de winnaar won een klein bedrag. We vonden het leuk om een klein bedrag in te leggen, zodat een toernooi nog spannender zou worden. Na mijn middelbare school speelde ik weinig tafelvoetbal meer, maar elke keer als ik een tafel zag, dan wilde ik een potje spelen. Afgelopen maand mochten wij een voetbaltafel kopen voor op kantoor en daar was ik erg blij mee. De eigenaar van het bedrijf had gezegd dat als we de doelstellingen zouden halen, dat hij dan iets leuks voor het kantoor zou kopen. Dit motiveerde ons om harder te werken en we haalden de doelstellingen twee dagen voor de deadline. We mochten kiezen uit verschillende dingen, maar we besloten om een voetbaltafel te kopen. We hadden van te voren gestemd en de meeste mensen kozen voor de voetbaltafel. Ik bood aan dat ik de voetbaltafel kopen kon, omdat ik vroeger veel gespeeld had. Ik wilde graag dat we een goede tafel zouden krijgen en zodoende kon ik er zelf eentje uitkiezen. Met de eigenaar van het bedrijf kon ik een goed bedrag afspreken om een voetbaltafel te kopen. Hij was erg blij dat we de doelstellingen hadden gehaald, hij had het niet van te voren verwacht. Daarom vond hij het geen probleem om meer te betalen voor een tafel.

Een voetbaltafel kopen op voetbaltafel.nl

Online zocht ik naar webshops waar je een voetbaltafel kan kopen. Ik vond verschillende bedrijven, maar ik zag op de website voetbaltafel.nl een zeer groot aanbod aan tafels. Dit bedrijf is gespecialiseerd in voetbaltafels en heeft veel verschillende tafels te koop. Ze verkopen goedkope tafels voor thuis, maar ook professionele voor bedrijven, of voor fanatieke spelers. Voor het bedrag dat ik mocht uitgeven kon ik een professionele voetbaltafel kopen. Ik zag al snel een aantal tafels die er goed uitzagen, maar ik vond het lastig om er eentje uit te kiezen. Ik nam contact op met het bedrijf en vroeg om advies. Ik gaf aan tussen welke tafels ik aan het twijfelen was en vroeg welke zij konden aanraden. Ik kreeg dezelfde dag een bericht terug met een advies over de tafels. In de email legden ze de voor- en nadelen van de verschillende tafels uit. Uiteindelijk besloot ik om een voetbaltafel te kopen met 2 jaar garantie. Ik verwacht dat de tafel veel gebruikt gaat worden en dan kan extra lange garantie nodig zijn. Mijn baas keurde de aankoop goed en ik plaatste direct de bestelling. Twee werkdagen later zou de voetbaltafel geleverd worden.

Al veel potjes gespeeld

Het was een goed idee om een voetbaltafel te kopen op voetbaltafel.nl, want er zijn veel potjes op gespeeld. In de pauzes zijn er altijd collega’s aan het spelen en iedereen is blij met de aankoop. Zelfs de collega’s die iets anders hadden uitgekozen spelen af en toe een wedstrijd. De tafel is van erg goede kwaliteit en speelt erg lekker. Voetbaltafel.nl is een goede website om een voetbaltafel te kopen.

 • Ze hebben veel verschillende tafels
 • Ze verkopen tafels voor particulieren en bedrijven
 • De voetbaltafel is van goede kwaliteit
 • De tafel werd geleverd in 2 werkdagen
Een voetbaltafel kopen voor op kantoor
Een leuke kookworkshop Rotterdam

Heb jij altijd al Surinaams willen leren koken en lijkt het je leuk om dit met een groep mensen te doen? Dan ben je hiervoor aan het juiste adres bij Milly Aisa’s Food and Pie’s. Bij dit bedrijf zijn ze gespecialiseerd in Surinaamse gerechten en natuurlijk draagt Milly graag haar kennis op dit gebied aan jou over. Ze biedt de Surinaamse kookworkshop Rotterdam aan voor uiteenlopende groepen.

 • Vrijgezellenfeest
 • Teambuilding
 • Familiefeest

Of je nu een vrijgezellenfeest aan het organiseren bent of juist een familiefeest, iedereen is welkom bij Milly Aisa’s Food and Pie’s. Tijdens de kookworkshop Rotterdam wordt er natuurlijk genoeg tijd besteed aan het koken van heerlijke gerechten. Wat dacht je bijvoorbeeld van het traditionele Surinaamse gerecht Roti? Dit is natuurlijk een gerecht dat niet op het menu mag missen. Milly weet wel hoe ze dit op de best mogelijke manier kan klaarmaken en ze leert jou ook graag hoe jij dit ook thuis kunt doen! Samen koken is een van de ideale manieren om een heerlijke tijd met elkaar te hebben. Doordat je bezig blijft zal niemand zich vervelen, maar er is ook genoeg tijd voor een gezellig drankje en om lekker bij te kletsen. Het zal je dan ook niet verbazen dat er regelmatig vriendengroepen hier langskomen om een heerlijke kookworkshop Rotterdam te volgen en tegelijkertijd elkaar bij te kletsen over van alles en nog wat.

Schrijf je snel in voor de kookworkshop Rotterdam

Als jij inderdaad op zoek bent naar een goede kookworkshop Rotterdam, dan is dit echt het bedrijf om hiervoor naartoe te komen. De kookworkshop Rotterdam is populair en het is dus verstandig om hier al vroeg een boeking voor te maken. Op het moment dat jullie een datum hebben weten vast te leggen, neem dan snel contact op met Milly. Zij kan dan voor jullie gaan kijken of zij de kookworkshop Rotterdam op dat moment met jullie kan doen. En hebben jullie speciale wensen voor de kookworkshop Rotterdam? Dan hoeft dat vaak geen enkel probleem te zijn. We raden je aan om hiervoor contact op te nemen met Milly. Op die manier kunnen jullie de verschillende mogelijkheden op dit gebied goed met elkaar doornemen. Zo krijg je snel duidelijk wat wel en niet tot de opties behoort. Ook als je ergens vragen over hebt, is het uiteraard mogelijk om hierover contact op te nemen met Milly. Zij beantwoordt ze graag voor je!

Kom langs met je collega’s

Ieder bedrijf weet wel hoe belangrijk het is om te doen aan teambuilding. Maar hoe kun je dit nu op de beste manier voor elkaar krijgen. Als jullie graag met het team op een relaxte manier met elkaar omgaan, dan is de kookworkshop Rotterdam de ideale keuze voor jullie. Er zal geheid een gezellige sfeer zijn en ondertussen leren jullie ook nog eens iets leerzaams. Tijdens de kookworkshop Rotterdam is er genoeg tijd om elkaar wat beter te leren kennen of om misschien nog net even wat zaken te bespreken. Je weet hoe dat gaat tussen collega’s. Ben jij als werkgever dus op zoek naar een ideale manier om het team eens op een andere manier bij elkaar te brengen? Kies dan voor de kookworkshop Rotterdam. Op de website millyaisasfoodandpies.nl kun je hier een hoop meer informatie over vinden. We raden je aan om hier eens een kijkje te nemen. Voor het maken van een reservering voor de kookworkshop Rotterdam kun je het beste direct contact opnemen met Milly. Zij kan dan de verschillende mogelijkheden met je bespreken. Zo heb je alles in een keer duidelijk!

Ons bedrijf is actief in heel Nederland. Als elektriciens zijn we niet alleen actief binnen huishoudens, we werken ook op bouwplaatsen en binnen bedrijven. In de meeste gevallen moeten we samenwerken met andere bedrijven, aannemers en monteurs. Het is de bedoeling dat de resultaten zo goed mogelijk worden bij elk project dat we aanpakken. Daarom hebben we cursussen aangeboden aan alle medewerkers. Zij mogen zelf bepalen of zij gebruikmaken van de cursussen of niet. De enige cursus die we wel verplicht gesteld hebben, dat is de VCA cursus. Niet alleen omdat we willen dat onze medewerkers meer kennis opdoen over de meest veilige werkomstandigheden, maar vooral om het aantal ongelukken terug te dringen. De meeste ongelukken gebeuren nog altijd bij bouwprojecten waar even snel iets gedaan of afgemaakt moet worden. Door de VCA cursus verplicht te stellen voor alle mensen die bij ons in dienst zijn, weten we direct zeker dat iedereen op de hoogte is van de regels. Daardoor kunnen ‘foutjes’ niet meer voorkomen. Overigens zijn we geen VCA-gecertificeerd bedrijf. Alle medewerkers hebben wel de VCA cursus gevolgd, maar we hebben geen interesse in een certificaat dat elke drie jaar vernieuwd moet worden. Daarbij vragen opdrachtgevers er doorgaans niet eens om wanneer zij een elektricien zoeken. Wij hebben de VCA cursus dan ook voornamelijk aangeboden voor onszelf en de medewerkers.

Veiliger werken met een VCA cursus?

We hebben de VCA cursus verplicht gesteld zodat alle mensen weten waar zij op moeten letten. Toch is het belangrijkste voordeel van de VCA cursus op andere gebieden te vinden:

 • Bedrijven en monteurs werken graag met ons samen;
 • Onze medewerkers hebben meer zelfvertrouwen.

Het zelfvertrouwen hadden we nooit rekening mee gehouden. Nadat de mensen de cursus gevolgd hadden, wisten zij precies hoe de regels in elkaar steken. Zij hoeven dus niet meer te twijfelen wanneer ze een keuze moeten maken en kunnen altijd aanbevelingen doen wanneer zij op een werkplek aan de slag gaan. Ook kunnen de mensen de klanten van betere informatie voorzien, waardoor zij niet alleen meer weten – ze kunnen het nu ook laten merken. Overigens hebben we gekozen voor de VCA cursus van VGM Box (vca-cursus.com) omdat daar op slimme manieren gewerkt wordt om er zo voor te zorgen dat iedereen goed mee kan komen met de cursus. We hebben daarnaast aangegeven dat we de herhaling van de cursus betalen voor alle mensen die over tien jaar nog steeds in dienst zijn, want dan vervalt het diploma.

Zelf geen certificaat

We zouden een certificaat als bedrijf aan kunnen vragen, maar we hebben besloten dit niet te doen. We verwachten binnenkort een groot aantal nieuwe opdrachten binnen te halen en gaan daarbij gebruikmaken van uitzendkrachten en stagelopers. Dat mag niet wanneer we een certificaat hebben en willen houden. Deze mensen moeten dan ook een VOL VCA hebben en we hebben geen zin om hierop te moeten wachten wanneer we acuut mensen nodig hebben. En, zoals we al eerder schreven, we zijn geen aannemers. We zijn elektriciens. Maar wel elektriciens die extra oog hebben voor de veiligheid tijdens het werken en elektriciens met extra kennis van de maatregelen die getroffen moeten worden voordat er goed gewerkt kan worden. Dat het werk daardoor soms iets meer tijd kost, dat maakt ons niet uit. We hebben namelijk veel minder ongelukken en uitval sinds de medewerkers de cursus doorlopen hebben, dus uiteindelijk bespaart het ons zelfs geld wanneer de mensen op de vloer iets langer door moeten werken per project met de veiligheid hoog in het vaandel.

Een VCA cursus voor alle mensen binnen ons bedrijf