De laatste tijd merkten mijn vrouw en ik dat we zelden met de kinderen optrokken. We hebben een zoon van 12 jaar en een dochter van 10 jaar oud en ze zijn veel weg. Ze zijn vaak bij vrienden en vriendinnen aan het spelen en beoefenen ook allebei diverse sporten. Op de momenten dat iedereen thuis was, waren we allemaal televisie aan het kijken, of bezig met onze mobiele telefoontjes. Iedereen was druk bezig met zijn, of haar dingen en we hadden weinig momenten meer samen. Dit was heel anders toen ze kleiner waren, maar het leek nu erg lastig om samen wat te doen. Mijn vrouw en ik wilden dit graag veranderen, maar wisten niet hoe. Toen wij klein waren, was dit heel anders. Wij keken ook televisie met het gezin, maar speelden ook vaak bordspellen met elkaar en vonden dit altijd erg leuk om te doen. Ik speelde vaak spelletjes mijn mijn eigen broer en zusjes en heb hier altijd van genoten. Het leek mijn vrouw en mij daarom een goed idee om een aantal bordspellen te kopen en om een avond in de week vrij te houden om de spellen te spelen. De kinderen waren eerst niet blij toen ze het hoorden, ze hadden geen zin om met hun ouders spelletjes te spelen. Ze zeiden dat ze het al erg druk hadden met sporten en huiswerk. We spraken af dat we het zouden proberen en als ze het niet leuk vonden, dan zouden we stoppen met de avonden. We lieten de kinderen een spel uitkiezen en mijn vrouw en ik zouden een ander spel kiezen. Als een spel niet zou bevallen, dan konden we altijd het andere spel nog spelen.

Bordspellen kopen bij Spellenrijk

Van te voren bezochten we een aantal websites om te lezen welke bordspellen erg populair zijn en leuk om met het gezin te spelen. We kozen uit deze spellen 2 bordspellen die we wilden kopen. We vonden de website https://www.spellenrijk.nl/categorie/158/bordspellen.html en zagen dat ze hier veel verschillende spellen verkopen. De 2 bordspellen die wij hadden uitgekozen waren ook te koop op deze website. De spellen waren niet duur en zouden al de volgende dag geleverd worden. De eerstvolgende donderdag wilden we de spellen uitproberen. We besloten om eerst het spel van de kinderen te spelen en dat vonden we erg leuk. De kinderen waren erg enthousiast en onze dochter won na een uur het spel. Ons spel zou iets langer duren en we konden het spel niet afronden die avond. Die kinderen wilden liever niet stoppen en we spraken af dat we het de volgende dag zouden afronden. Mijn vrouw en ik waren erg blij dat iedereen het zo leuk vond. We besloten om elke donderdagavond samen spelletjes te spelen en de kinderen vonden dat een leuk idee. Dit is ons bijna elke donderdag gelukt, op een paar keer na. We hebben ook andere bordspellen gekocht via Spellenrijk en een aantal uitbreidingen voor de spellen

We besteden meer tijd samen

Mijn vrouw en ik zijn blij dat we nu vaker tijd besteden met de kinderen en dat we het samen gezellig hebben. Op de website van Spellenrijk zijn nog veel meer bordespellen te koop die ons leuk lijken, maar we hebben er al veel. De kinderen gebruiken hun telefoons nog veel, maar kijken wel elke keer uit naar donderdagavond. Voor bordspellen kunnen wij Spellenrijk aanraden.

  • Ze hebben een groot aanbod
  • Het is leuk voor het hele gezin
  • Wij besteden nu meer tijd samen
  • We hebben diverse spellen gekocht