Het is een nieuwe rage: diamond painting kits. Dit zijn volledige kits, zodat je meteen aan de slag kan met het maken van een diamond painting. Voor diegenen die hier niet bekend mee zijn: een diamond painting is een afbeelding, groot of klein, die voorzien is van een plaklaagje en symbolen. De symbolen geven aan of je een rond of vierkant diamantje op die plek moet plakken en welke kleur deze moet hebben. Het is een soort van schilderen op nummer, maar dan met diamanten. En met diamond painting kits heb je meteen alles in huis om aan de slag te gaan met deze nieuwe verslavende hobby. Begin je al enthousiast te worden? Bij de CreaPoint webshop kan je deze diamond painting kits kopen. Als je een kijkje neemt op creapoint.nl vind je daar alle informatie en benodigdheden om meteen aan de slag te kunnen. De volgende benodigdheden zitten in de diamond painting kits:

  • Een pen
  • Een sorteerbakje
  • Een blokje was

Het enige wat je naast het bestellen van de diamond painting kits nog moet doen, is het uitzoeken van een mooie afbeelding waarop jij jouw diamond painting kan maken! Op de website https://www.creapoint.nl/ is genoeg keuze uit verschillende diamond paintings. Zo is er voor ieder wat wils: voor kinderen, voor vrouwen, voor mannen, speciale paintings voor feestdagen en thema’s, enzovoort. Voor iedere stijl is er wel een painting beschikbaar en je zal verbaasd staan van het assortiment. Zo kan je een kleine diamond painting maken, ter grootte van een ansichtkaart, maar ook een diamond painting die volstaat als een groot schilderij aan de muur. Heb je interesse in het bestellen van diamond painting kits, maar wil je graag weten of het echt zo verslavend is als dat wordt beweerd? Lees dan de onderstaande ervaring van Chantal.

De hele familie verslaafd aan de diamond painting kits

Chantal (38) is anderhalf jaar geleden begonnen met het maken van diamond paintings en op CreaPoint bestelde zij een van haar eerste diamond painting kits. Ze was meteen verkocht: “Diamond painting is echt zo verslavend als dat wordt gezegd, mijn hele gezin is er verslaafd aan! Ik begon ermee toen ik met een gebroken enkel thuis kwam te zitten en gek werd van het niets doen. Nu ben ik altijd al een creatief persoon geweest en ik ben graag creatief bezig met mijn hobbies. Maar omdat ik niet erg veel heen en weer kon lopen, moest ik op zoek naar iets wat mij bezig kon houden terwijl ik een aantal uur stil kon zitten. Al snel kwam ik bij CreaPoint terecht en zag de diamond paintings. Ik was meteen verkocht, want ik houd van alles dat glittert en decoreer mijn huis er graag mee. Dus ik bestelde mijn eerste diamond painting van een tijger en bestelde meteen twee diamond painting kits erbij, want ik vind het fijn om reservemateriaal in huis te hebben. Dit bleek de perfecte hobby te zijn om mijn tijd te doden terwijl mijn enkel aan het herstellen was. Ik heb twee jonge kinderen van zeven en negen jaar die ook erg creatief zijn. Al snel begonnen zij ook hun eigen diamond paintings te maken en toen mijn man zag dat ze ook diamond paintings van auto’s hebben, raakte hij ook verslaafd! In het weekend kan je ons dus als gezin rond de tafel vinden, druk met het maken van diamond paintings!”

Hoe bestel je het?

Op de website van CreaPoint kan je alles vinden wat je nodig hebt. Bestellingen die door de brievenbus passen, komen met €2 verzendkosten. Vanaf €15 wordt het gratis bezorgd.