Toen wij laatst op kantoor zaten te werken, leek alles te gaan zoals het iedere dag gaat; wij waren onze werkzaamheden aan het doen, om tien uur dronken wij een kopje koffie met een plakje koek en vervolgens wilden wij weer aan de slag gaan. Maar toen wij ons tweede kopje koffie nuttigden, hoorden wij ineens een vreemd geluid dat uit het plafond leek te komen. Juist toen wij het plafond wilden gaan bekijken, viel het hele systeemplafond in een keer naar beneden. Er was dus duidelijk iets mis met dit plafond. De ravage was enorm; overal lagen platen van het systeemplafond en wij konden die dag onze werkzaamheden dan ook niet voortzetten. Omdat wij alles zo snel mogelijk weer in goede banen wilden leiden, hebben wij meteen actie ondernomen. Wij zijn de rommel gaan opruimen en wij zijn op zoek gegaan naar een goed montagebedrijf in Rotterdam dat ons kon helpen om een nieuw plafond te installeren. Dat bleek heel eenvoudig te regelen te zijn. Er is namelijk een heel goed montagebedrijf in Rotterdam en dat hebben wij daarom ook gevraagd om ons te helpen om de schade te verhelpen. Dit montagebedrijf in Rotterdam heeft meteen tijd voor ons vrijgemaakt om ons te komen helpen en dat hebben wij zeer gewaardeerd. Wij konden ons kantoor namelijk niet lang ongebruikt laten omdat wij veel werk te verzetten hadden. Vandaar dat wij een montagebedrijf in Rotterdam gezocht hebben dat ons meteen kon helpen. De mensen van Miro Systeemplafonds heeft een heel goede reputatie wanneer het gaat over systeemplafonds en wij wilden deze mensen daarom ook graag inschakelen. Wij hebben hen gevraagd wat zij allemaal voor ons konden betekenen en zij hebben toen laten zien welke plafonds wij allemaal konden kiezen. Gelukkig had dit montagebedrijf in Rotterdam veel materiaal op voorraad liggen, dus ze konden meteen bij ons langskomen. Dat was allemaal heel erg prettig want hoe eerder wij weer een goed plafond hadden, hoe beter.

Dit montagebedrijf in Rotterdam bezorgde ons een heel mooi plafond

Wanneer mensen denken aan een systeemplafond, dan roept dat doorgaans niet de meest positieve associaties op. Wanneer je echter met de mensen van dit montagebedrijf in Rotterdam in zee gaat, kun je er zeker van zijn dat je iets moois krijgt. Wij hebben namelijk dit montagebedrijf in Rotterdam een nieuw plafond bij ons op kantoor laten aanbrengen en daar hebben wij tot op de dag van vandaag nog geen seconde spijt van gehad. Wij zijn heel blij dat dit bedrijf ons zo snel kon helpen en wij zouden ook iedereen van harte willen aanraden om een keer te kijken wat dit montagebedrijf in Rotterdam allemaal voor u zou kunnen doen. U zult merken dat men hier altijd goed met u mee kan en zal denken over hoe u het beste een nieuw plafond kunt laten aanbrengen. Wij hebben op deze manier niet alleen een heel mooi plafond laten installeren door dit montagebedrijf in Rotterdam, maar wij hebben dat alles ook nog eens gekregen voor een zeer goede prijs. Genoeg reden om dus laaiend enthousiast te zijn over dit bedrijf!

Wij hebben niets te klagen over dit bedrijf

Wij genieten nu alweer een paar weken van ons nieuwe plafond en wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met dit bedrijf. Kortom:

  • wij hebben hier heel snel hulp kunnen krijgen
  • wij hebben hier een prachtig plafond kunnen bestellen
  • wij hebben dit plafond voor een zeer goede prijs kunnen kopen

Wilt u meer weten over dit bedrijf? Kijk dan even op Miro-Bouwbedrijf.nl. 

Lees meer…