Als tiener heb ik veel tafelvoetbal gespeeld. Op mijn middelbare school stond een voetbaltafel in de kantine en daar speelde ik veel op met mijn vrienden. Elke keer als wij een pauze hadden, of een tussenuur, dan speelde ik een potje tegen mijn vrienden. De een was iets beter dan de ander, maar iedereen kon altijd van elkaar winnen. We organiseerden vaak toernooien tegen elkaar en de winnaar won een klein bedrag. We vonden het leuk om een klein bedrag in te leggen, zodat een toernooi nog spannender zou worden. Na mijn middelbare school speelde ik weinig tafelvoetbal meer, maar elke keer als ik een tafel zag, dan wilde ik een potje spelen. Afgelopen maand mochten wij een voetbaltafel kopen voor op kantoor en daar was ik erg blij mee. De eigenaar van het bedrijf had gezegd dat als we de doelstellingen zouden halen, dat hij dan iets leuks voor het kantoor zou kopen. Dit motiveerde ons om harder te werken en we haalden de doelstellingen twee dagen voor de deadline. We mochten kiezen uit verschillende dingen, maar we besloten om een voetbaltafel te kopen. We hadden van te voren gestemd en de meeste mensen kozen voor de voetbaltafel. Ik bood aan dat ik de voetbaltafel kopen kon, omdat ik vroeger veel gespeeld had. Ik wilde graag dat we een goede tafel zouden krijgen en zodoende kon ik er zelf eentje uitkiezen. Met de eigenaar van het bedrijf kon ik een goed bedrag afspreken om een voetbaltafel te kopen. Hij was erg blij dat we de doelstellingen hadden gehaald, hij had het niet van te voren verwacht. Daarom vond hij het geen probleem om meer te betalen voor een tafel.

Een voetbaltafel kopen op voetbaltafel.nl

Online zocht ik naar webshops waar je een voetbaltafel kan kopen. Ik vond verschillende bedrijven, maar ik zag op de website voetbaltafel.nl een zeer groot aanbod aan tafels. Dit bedrijf is gespecialiseerd in voetbaltafels en heeft veel verschillende tafels te koop. Ze verkopen goedkope tafels voor thuis, maar ook professionele voor bedrijven, of voor fanatieke spelers. Voor het bedrag dat ik mocht uitgeven kon ik een professionele voetbaltafel kopen. Ik zag al snel een aantal tafels die er goed uitzagen, maar ik vond het lastig om er eentje uit te kiezen. Ik nam contact op met het bedrijf en vroeg om advies. Ik gaf aan tussen welke tafels ik aan het twijfelen was en vroeg welke zij konden aanraden. Ik kreeg dezelfde dag een bericht terug met een advies over de tafels. In de email legden ze de voor- en nadelen van de verschillende tafels uit. Uiteindelijk besloot ik om een voetbaltafel te kopen met 2 jaar garantie. Ik verwacht dat de tafel veel gebruikt gaat worden en dan kan extra lange garantie nodig zijn. Mijn baas keurde de aankoop goed en ik plaatste direct de bestelling. Twee werkdagen later zou de voetbaltafel geleverd worden.

Al veel potjes gespeeld

Het was een goed idee om een voetbaltafel te kopen op voetbaltafel.nl, want er zijn veel potjes op gespeeld. In de pauzes zijn er altijd collega’s aan het spelen en iedereen is blij met de aankoop. Zelfs de collega’s die iets anders hadden uitgekozen spelen af en toe een wedstrijd. De tafel is van erg goede kwaliteit en speelt erg lekker. Voetbaltafel.nl is een goede website om een voetbaltafel te kopen.

  • Ze hebben veel verschillende tafels
  • Ze verkopen tafels voor particulieren en bedrijven
  • De voetbaltafel is van goede kwaliteit
  • De tafel werd geleverd in 2 werkdagen