Begin deze maand hebben wij nieuwe kozijnen laten plaatsen bij ons thuis. De oude kozijnen sloten niet meer goed en hierdoor kwam er vaak tocht naar binnen. Ik had een vriend gevraagd, die een schilder is, om er naar te kijken en hij raadde ons aan om de kozijnen te vervangen. De kozijnen zouden alleen maar slechter worden en wij verloren veel warmte in huis en daarmee geld. Wij hadden eigenlijk geen geld voor het vervangen van de kozijnen, maar konden via benitech toch nieuwe kozijnen laten plaatsen. Toen wij ongeveer vier jaar geleden de kozijnen aan het schilderen waren, hadden wij al door dat zij hun beste tijd hadden gehad. Wij konden toen nog een aantal plekken opknappen en opvullen, maar wij wisten dat wij ze uiteindelijk moesten vervangen. Een paar maanden geleden bekeek ik de kozijnen nog een keer en zag dat het tijd was om nieuwe te plaatsen. Boven op zolder kwam er vaak wat wind naar binnen omdat de kozijnen niet meer goed sloten en de andere ramen zagen er ook niet meer zo goed uit. Voor de zekerheid wilde ik graag een vriend om advies vragen. Wij hadden niet veel geld gespaard en hoopten dat een goedkope oplossing mogelijk was. Mijn vriend is schilder, maar hij vertelde ons dat het beter was om de kozijnen te vervangen. Hij kon wel her en der wat opknappen, maar dan moesten wij ze over een paar jaar toch vervangen. Hij raadde ons aan om het in een keer goed te doen, want hierdoor zou de warmte ook beter in het huis blijven. Ik vertelde hem dat wij niet genoeg geld hadden om alle kozijnen te vervangen, maar hij gaf aan dat bij sommige bedrijven je per maand kan betalen. Dit leek ons ideaal, daarom hoopten wij dat wij dat ook konden regelen via een bedrijf.

Onze kozijnen vervangen door benitech

Online zochten wij naar een bedrijf die voor ons nieuwe kozijnen kon plaatsen en wij vonden verschillende opties in de buurt. Een van de bedrijven die wij hadden gevonden was benitech en zij konden onze kozijnen vervangen en gaven ons de mogelijkheid om per maand te betalen. Zij zouden dan de kozijnen in onze hele woning vervangen en kunststof kozijnen plaatsen. Deze kozijnen hebben bijna geen onderhoud nodig en hebben veel andere voordelen. Er kwam iemand bij ons thuis om de situatie te bekijken en alle stappen uit te leggen. Wij hadden een zeer goed gevoel na dit gesprek, daardoor kozen wij voor dit bedrijf om de kozijnen te vervangen. 

Onze hele huis aangepakt voor een klein bedrag per maand

Begin deze maand zijn de kozijnen vervangen en wij zijn er erg blij mee. Wij merken een groot verschil met de warmte en de toch en alles sluit goed. De kozijnen zien er mooi uit en zijn gemakkelijk schoon te maken. Wij kunnen benitech.nl aanraden om kozijnen te vervangen, want wij hadden een zeer goede ervaring met dit bedrijf.

  • Wij betalen bij hun een klein bedrag per maand
  • Kunststof kozijnen hebben bijna geen onderhoud nodig
  • Er kwam iemand bij ons thuis om alles te bespreken
  • Wij zijn zeer blij met de nieuwe kozijnen