Hypotheek advies voor de ondernemerIk heb sinds 2015 een bedrijf en vind het ondernemerschap erg interessant. Ik had een aantal jaren voor een baas gewerkt, maar voor mij is dat erg lastig. Ik wist eigenlijk altijd al dat ik een bedrijf wilde starten. Er zitten veel voor- en nadelen aan het hebben van een bedrijf, maar mij bevalt het goed. Als eigenaar werk je echt voor jezelf al de tijd die je erin stopt, daar zie jij de resultaten van en daar profiteer je uiteindelijk van. Dit maakt het vaak ook lastig om te stoppen met werken. Vaak ben ik tot laat aan het doorwerken, omdat ik iets wil afronden. Vaak profiteert het bedrijf daarvan, of kan ik eindelijk dat project afsluiten. Veel ondernemers hebben dit probleem en vaak is dat niet goed voor een relatie. Mijn vriendin heeft het daar ook niet altijd gemakkelijk mee, want die wil graag ook tijd met mij besteden. Het is meerdere keren voorgekomen dat ze me opbelde dat ik moest stoppen met werken en naar huis moest komen. Ze begrijpt het gelukkig wel en daar ben ik erg blij om. We hebben een maand geleden een huis gekocht en van te voren dacht ik dat het lastig zou worden. Als ondernemer is het niet altijd gemakkelijk om een huis te kopen. Je inkomsten zijn niet constant en dat vinden hypotheekverstrekkers niet fijn. Daarom hebben wij van te voren hypotheek advies voor de ondernemer gevraagd. Zonder een goed hypotheek advies voor de ondernemer, hadden wij niet de goede hypotheek kunnen krijgen die we nu hebben. Veel banken en hypotheek adviseurs weten niet hoe ze goed hypotheek advies voor de ondernemer kunnen geven, wij vonden gelukkig wel een goede hypotheekadviseur.

Hypotheek advies voor de ondernemer bij Hypadvies

We hadden van te voren veel pagina’s bezocht om te onderzoeken wat de mogelijkheden voor een hypotheek zijn als ondernemer. We lazen dat het vaak de eerste paar jaar zeer lastig is, maar als je een onderneming langer hebt, dan zijn er mogelijkheden. Of je een hypotheek kunt krijgen hangt af van een jaaromzet en voornamelijk winst. Mijn bedrijf maakte gelukkig al 2 jaar lang winst. Hierna zochten we naar een hypotheekadviseur voor hypotheek advies voor de ondernemer. We vonden diverse adviseurs in de omgeving die konden helpen en vroegen bij 3 van hen een gesprek aan. Het gesprek vonden wij bij Hypadvies het beste en wij hadden het meeste vertrouwen in dit bedrijf. We hadden dit bedrijf gevonden via hun website https://hypadvies.nl/hypotheekadvies-voor-de-ondernemer/. Het eerste gesprek was gratis en hierin legde ze uit wat ze voor ons konden doen en hoe ze te werk gingen. We besloten om verder te gaan met Hypadvies. Hierna maakten ze een analyse van de jaarcijfers en een voorspelling voor de toekomst. Met deze cijfers kunnen ze een hypotheek advies voor de ondernemer geven. Met mijn bedrijf gaat het goed en de toekomst ziet er positief uit, waardoor ik een mooie hypotheek kon krijgen.

Een mooi huis en een goede hypotheek

Mijn vriendin en ik waren erg blij met de hulp van Hypadvies en de hypotheek die we konden krijgen, we hebben meer kunnen krijgen dan we hadden verwacht. We konden hiermee een mooi huis kopen en betalen lage maandelijkse hypotheekkosten. De adviseur konden we altijd benaderen met onze vragen en hij begeleide ons tijdens het hele proces. Voor een hypotheek advies voor de ondernemer kan ik Hypadvies aanraden.

  • Het eerste gesprek is gratis
  • Ze bestudeerden al mijn resultaten
  • We konden ze altijd benaderen
  • Ze hielpen het hele proces
  • Ze gaven een goed hypotheek advies voor de ondernemer