Mijn vrouw en ik hebben vele jaren geleden het huis gekocht waar we nu in wonen en hadden na de aankoop verschillende onderdelen laten vernieuwen. Een van de ruimtes die er toen al erg goed uitzag was de badkamer en tot op de dag van vandaag ziet deze kamer er nog netjes uit. Het enigste wat wij graag wilden veranderen was de verlichting, maar dit vonden wij niet perse noodzakelijk. Toen een paar weken geleden de lamp in de badkamer stuk ging, besloten wij om inbouwspots te kopen. Via de website Pretmetled.nl konden wij voordelen spots kopen en die heb ik samen met een vriend geplaatst. Toen Inbouwspots plaatsen in de badkamerwij dit huis kochten, vonden mijn vrouw en ik de badkamer erg mooi. Volgens mij hadden de vorige bewoners niet zo lang geleden hun badkamer aangepakt en de badkamer was erg mooi geworden. Ik denk dat de verbouwing veel geld had gekost, want alles zag er zeer mooi en modern uit. Wij vonden destijds alleen de verlichting niet zo mooi, want de badkamer was een beetje donker, maar wij vonden het niet de moeite waard om dit te veranderen. Toen een paar weken geleden de verlichting stuk ging, vonden wij het wel tijd om er iets aan te doen en wij wilden graag inbouwspots plaatsen. Niet zo lang geleden heeft een vriend van mij dit bij zijn eigen badkamer gedaan en dit vond ik er erg mooi uitzien. Hij kon de spots zelf plaatsen en hij zei dat het niet zo moeilijk was om te doen. Voordat wij de spots kochten, belde ik hem op om te vragen of hij kon helpen met de inbouwspots plaatsen. Hij vond dit geen probleem en kon mij precies vertellen wat wij moesten kopen en waar wij het beste de lampen konden plaatsen.

Veel keuze aan inbouwspots

Online zocht ik naar bedrijven die inbouwspots verkopen en vond al snel diverse webshops. Ik wilde graag mooie spots kopen, maar vond de prijs ook erg belangrijk. Na verschillende websites bezocht te hebben, besloot ik om de lampen te kopen bij Pretmetled.nl. Dit bedrijf heeft een zeer ruim aanbod en is gespecialiseerd in LED-verlichting. Ik vond een geschikte inbouwspots voor een goede prijs en moest alleen nog een kleur kiezen, gelukkig kwam ik hier gemakkelijk uit met mijn vrouw. Via de website konden wij ook alle accessoires kopen en alles werd zeer snel verzonden.

Een mooi verlichtte badkamer

Het inbouwen van de inbouwspots bleek iets lastiger dan mijn vriend had gedacht, maar gelukkig konden wij veel informatie en tips vinden op de website. Met deze tips lukte het ons wel en wij zijn zeer tevreden met het resultaat. De badkamer is nu zeer mooi verlicht en ziet er nog mooier uit. Wij kunnen het licht zelfs dimmen en daarom op de gewenste sterkte instellen. Voor het kopen van inbouwspots raad ik de website Pretmetled.nl aan.

  • Dit bedrijf is gespecialiseerd in LED-verlichting en heeft een groot aanbod
  • Wij vonden hier spots voor een zeer goede prijs
  • Onze bestelling werd zeer snel verzonden
  • Op de website staat veel informatie en handige tips