Vorige week zijn wij met het gezin naar Griekenland op vakantie gegaan. Wij wilden al jaren graag dit land bezoeken, maar het kwam er nooit van. Normaal gaan wij met de trein naar Schiphol, of laten wij ons brengen, maar dit keer besloten wij om met de taxi te gaan. Mijn vrouw en ik hebben vier kinderen, waardoor wij niet in een normale taxi passen. Via de website Goedkoopnaarschiphol.nl konden wij goedkoop naar Schiphol met een taxibus. Wij willen al een paar jaar met het gezin naar Griekenland op vakantie en dit jaar zijn wij eindelijk gegaan. Mijn vrouw en ik hebben vier kinderen en wij zijn gebonden aan de schoolvakanties. Helaas zijn de vluchten naar Griekenland extra duur tijdens de zomer en schoolvakanties en met een groot gezin proberen wij niet te veel uit te geven. De afgelopen jaren vonden wij de tickets elke keer te duur, maar deze keer hadden wij de vluchten ver van te voren met korting geboekt. Wij gaan niet altijd met het vliegtuig op vakantie, maar meestal vragen wij dan of iemand ons kan brengen naar het vliegveld, soms gaan wij met de trein. Helaas konden wij dit keer niemand vinden om ons te brengen en ik wilde onderzoeken of wij naar Schiphol konden gaan met een taxibus. Normaal gaan twee kinderen op schoot, als wij worden weggebracht en hierdoor passen wij in een normale auto. In een taxi kan dit niet, want zij moeten zich aan de regels houden. Treinkaartjes kopen voor zes personen is niet goedkoop, ook al wonen wij niet zo ver van de luchthaven af. Ik had het idee dat wij zelfs goedkoper uit konden komen daar naar Schiphol met een taxibus te gaan en wilde uitzoeken waar ik dit goedkoop kon reserveren.

Voordelig naar Schiphol met een taxibus

Ik belde eerst een taxibedrijf in de buurt, om te vragen hoe duur een rit naar Schiphol met een taxibus zou zijn. Aangezien ik een week van te voren belde, konden zij het busje reserveren en een goedkopere vaste prijs voorstellen. Het leek mij verstandig om de prijs te vergelijken met andere bedrijven en zocht online naar andere opties. Ik vond verschillende websites waarop ik een taxi kon reserveren, maar koos voor de website Goedkoopnaarschiphol.nl.  Op deze website hoef je alleen een aantal gegevens in te vullen, waarna je de vaste prijzen ziet. Ik zag dat wij via dit bedrijf zeer voordelig naar Schiphol met een taxibus konden gaan, zelfs voordeliger dan de trein. Door gelijk de terugrit te boeken, krijgen wij zelfs extra korting.

Ontspannen van huis weg

De dag van de vlucht konden wij ontspannen naar Schiphol met de taxibus. Al onze koffers pasten gemakkelijk in het busje en wij hoefden niet met onze spullen te sjouwen, zoals met de trein. Wij vertrokken veel minder gestrest van huis en vonden dit erg fijn. Met Goedkoopnaarschiphol.nl konden wij goedkoop en comfortabel naar Schiphol met een taxibus.

  • Via dit bedrijf een busje reserveren was de goedkoopste
  • Boek je direct de terugreis, dan krijg je extra korting
  • Al onze koffers pasten in de taxibus 
  • Wij vertrokken meer ontspannen van huis