Als bedrijf heeft u te maken met afval. Of het nu om papier, restafval of glas gaat. Het opslaan van afval kan een groot probleem opleveren. Waar het ene bedrijf genoeg heeft aan een rolcontainer, produceert de ander duizenden kilo’s afval. Bovendien is het belangrijk dat nare geuren en ongedierte worden tegengegaan. Speciaal voor bedrijven die een grote hoeveelheid afval produceren waarbij, rol- en perscontainers onvoldoende uitkomst bieden, is er een (semi)ondergrondse container beschikbaar. Het afval wordt hiermee onder de grond opgeslagen en hermetisch afgesloten. Hierdoor heeft u geen last van vieze geurtjes en ongedierte. Bovendien bespaart u veel ruimte ten opzichte van bovengrondse containers. Wilt u graag meer informatie over een ondergrondse container? Neem dan contact op met Milieu Service Nederland of bekijk de bedrijfsvideo op onze website!

Ondergrondse container bestellen

U bent het ongetwijfeld wel eens tegengekomen als u langs een industrieterrein komt, grote afvalcontainers. Regelmatig zwerft afval wat uitpuilt rond over het hele terrein. Het ziet er niet alleen onplezierig en onverzorgd uit, het is ook nog eens zeer slecht voor het milieu en onhygiënisch. De installatie van een ondergrondse container biedt hierbij uitkomst. Boven de grond neemt het amper ruimte in beslag. De container ziet er bovendien netjes uit. Een semi-ondergrondse container is van afgewerkt met modern hout. Ondergrondse containers zijn van staal. U houdt hierdoor bovendien veel meer ruimte over en een verzorgd aangezicht. Bijkomend voordeel is dat ondergrondse containers minder stinken. Afval gaat namelijk langzamer gisten en rotten. De temperatuur van de grond is namelijk constant tussen de 10 en 15 graden. Een enorm verschil met temperaturen van een bovengrondse container op een warme zomerdag! Wilt u een ondergrondse container voor glas laten installeren? Dan is het bovendien geluiddempend. Het glas knapt pas onder de grond uit elkaar en hierdoor hebben uw klanten of buren amper last van het geluid.

Ondergrondse afvalcontainer afmetingen

Milieu Service Nederland biedt verschillende afmetingen van (semi) ondergrondse containers gaan voor restafval, papier en karton. Afhankelijk van de hoeveelheid afval dat uw bedrijf produceert, zijn er containers met een inhoud van 3,4 of 5 kubieke meter. Liever een semi-ondergrondse container? Dan kunt u kiezen uit een uitvoering van 3 of 5 kubieke meter. Voor glas hebben wij een ondergrondse container beschikbaar van 3 of 4 kubieke meter en semi-ondergrondse container van 3 kubieke meter. Al onze containers voldoen aan de Arbo-technische eisen en worden geplaatst, zodat u goed bij de inwerp opening kunt. Lediging wordt bovendien niet door dezelfde opening gedaan. Hierdoor blijft uw container veel langer schoon. Zodra uw afvalcontainer vol is, kunt u een melding aan ons doorgeven. Binnen 1 werkdag wordt uw container dan netjes geleegd tegen scherpe tarieven. Het afval verwerken gebeurd bij ons op een milieubewuste en duurzame wijze, waardoor het een nieuw leven tegemoet gaat.

Voordelen ondergrondse afvalcontainer Milieu Service Nederland:

 • Aangezicht bedrijf verbetert
 • Afval wordt geleegd via een andere opening
 • Diverse afmetingen containers beschikbaar
 • Gaat nare geurtjes tegen door koele grondtemperaturen dat rotten van afval vertraagd
 • Grote hoeveelheid afval opslag
 • Hygiënisch en afgeschermd voor ongedierte
 • Lediging binnen 1 werkdag
 • Milieubewuste en duurzame afvalverwerking 
 • Neemt veel minder ruimte in beslag
 • Scherpe prijzen
 • Volgens de Arbo-technische eisen geplaatst

Wilt u graag meer informatie over een (semi) ondergrondse container of gelijk uw eigen bestellen? Neem dan contact op via onze website: milieuservicenederland.nl. Ons team staat dagelijks voor al uw afvaloplossingen klaar!