Als je in Noord-Holland woont en graag een dagje lekker wilt ontspannen zonder andere mensen erbij, dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een privé wellness in Noord-Holland. In dat geval ben je bij Spa 1001 aan het juiste adres. Spa 1001 is een privé wellness in Noord-Holland met meerdere verschillende faciliteiten. Je kunt er heerlijk ontspannen zonder dat er andere bezoekers bij zijn. 

Spa 1001, een privé wellness in Noord-Holland 

Veel mensen houden ervan om eens in de zoveel tijd eens even lekker te ontspannen. Dat kan natuurlijk het beste in een wellness. Daar kun je genieten van een heerlijke massage of een ontspannend bezoekje aan de sauna. Het is alleen minder ontspannen wanneer het erg druk is bij de wellness en je de faciliteiten moet delen met een heleboel andere bezoekers. Wanneer je liever naar een wellness gaat om te ontspannen zonder dat er andere mensen bij zijn, dan biedt een privé wellness uitkomst. Bij een privé wellness hoef je je niet druk te maken om andere bezoekers die tegelijkertijd van de faciliteiten van de wellness gebruik willen maken. Een privé wellness kun je namelijk afhuren, zodat je deze helemaal voor jezelf hebt. Zo kun je dus echt ontspannen. Als je in Amsterdam of omgeving woont en je bent op zoek naar een privé wellness in Noord-Holland, dan is Spa 1001 aan te raden. Spa 1001 is een privé wellness in Noord-Holland met verschillende faciliteiten: 

  • Sauna 
  • Stoomcabine 
  • Jacuzzi 
  • Voetenbaden 
  • Relaxbank 
  • Loungeruimte 

Je kunt bij Spa 1001 dus gebruikmaken van verschillende faciliteiten om in te ontspannen. Omdat Spa 1001 een privé wellness in Noord-Holland is, kun je deze dus gewoon afhuren op het door jou opgegeven tijdstip, waardoor je dus geen andere bezoekers om je heen hebt. Zo ben je er dus van verzekerd dat je in alle rust echt kunt ontspannen. Als je even lekker wilt ontspannen bij Spa 1001, kun je gemakkelijk online een arrangement boeken via https://www.spa1001.nl/. Je kunt dan kiezen uit verschillende arrangementen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een privé arrangement voor twee personen. Je kunt dan bijvoorbeeld samen met je partner heerlijk genieten in deze privé wellness in Noord-Holland. Je kunt dan kiezen uit een arrangement dat tweeënhalf uur duurt, of een arrangement van vijf uur. Als je liever met je vriendinnen een dagje wilt ontspannen, is dat bij Spa 1001 ook mogelijk. Je kunt namelijk ook een speciaal vriendinnenarrangement boeken. Hierbij kun je dus met een groep vriendinnen genieten van alle faciliteiten die Spa 1001 te bieden heeft. Dit natuurlijk ook volledig privé, zonder andere bezoekers erbij. Naast deze arrangementen is het ook mogelijk om bijvoorbeeld je verjaardag, vrijgezellenfeest of een babyshower bij Spa 1001 te organiseren. Dat is nog eens een bijzondere ervaring. Wanneer je echter speciale wensen hebt die buiten de standaardpakketten vallen, kan Spa 1001 ook een arrangement speciaal op maat samenstellen. Bij Spa 1001 is dus alles mogelijk. 

Boek nu een arrangement 

Ben jij wel toe aan een dagje heerlijk ontspannen? Boek dan nu een arrangement bij Spa 1001. Deze privé wellness in Noord-Holland heeft verschillende faciliteiten waar je optimaal kunt ontspannen. Omdat je de wellness af kunt huren, zijn er geen andere bezoekers waar je je zorgen om hoeft te maken tijdens je ontspannen dagje wellness. Span 1001 is zeven dagen per week geopend en is zowel met het openbaar vervoer als met de auto gemakkelijk te bereiken in Amsterdam. Kijk voor meer informatie over de verschillende faciliteiten en arrangementen op https://www.spa1001.nl/prive-spa-noord-holland/. Via de site kun je ook eenvoudig je arrangement boeken.