Uw huid is het deel van uw lichaam dat u moet koesteren. Dit houdt in dat u uw huid goed moet verzorgen, zodat u er jonger uit komt te zien. Een schoonheidsspecialiste in Hoofddorp kan u hierbij helpen. Een schoonheidsspecialiste in Hoofddorp verzorgd u huid waardoor u er jonger uitziet, maar wel uzelf blijft. Face & Body Lounge is zo’n schoonheidsspecialiste in Hoofddorp. Bij onze schoonheidsspecialiste in Hoofddorp kunt u zowel als man als vrouw terecht en helpen wij u van huidproblemen af. Wij leggen u graag uit wat onze schoonheidsspecialiste in Hoofddorp voor u kan betekenen.

Onze schoonheidsspecialiste in Hoofddorp doet alles met maatwerk

Onze schoonheidsspecialiste in Hoofddorp vult de ruimte tussen de gewone schoonheidssalon en -verzorging en de stap naar een arts of kliniek. Wij zorgen ervoor dat u er jonger en stralender uitziet, waarbij er niets aan uw natuurlijke gelaatsvormen en uitdrukkingen verandert. In feite blijft u met onze schoonheidsspecialiste in Hoofddorp gewoon uzelf, maar dan jonger. Dit zorgt niet alleen voor uiterlijke schoonheid, maar ook innerlijk. Met goede voeding, mentale rust en de juiste verzorging blijft u namelijk gezond. Zo kunt u bij onze schoonheidsspecialiste in Hoofddorp bijvoorbeeld terecht als u minder rimpels wilt. Wij doen dit door middel van BioSkinJetting. Dit is een natuurlijke methode voor rimpelcorrectie. Deze methode is gebaseerd op het vermogen van de huid te regenereren. De huid direct onder de rimpel wordt geactiveerd, waardoor de huid wordt aangespoord om nieuw weefsel te vormen. Er worden geen stoffen in uw huid geïnjecteerd en u heeft een snel zichtbaar en natuurlijk resultaat. Daarnaast hebben wij ook mesotherapie. Dit is een diepte voeding voor de huid, die helpt rimpels te vervagen en ook goed werkt op de droge huid. Het vult namelijk het tekort aan vitamines, mineralen en aminozuren op een natuurlijke manier aan. Hierbij worden micro-injecties met stoffen precies daar in de huid gebracht waar ze nodig zijn om de huid te herstellen. Hiermee worden de fibroblasten gestimuleerd en het hyaluronzuur hersteld de vochtbalans. Naast deze verjongeringsbehandelingen kunt u bij ons ook terecht voor verschillende behandelingen voor de volgende huidproblemen:

  • Acne
  • Rosacea
  • Couperose
  • Gevoelige huid
  • Hyperpigmentatie
  • Verstopte, onzuivere of vale huid

Liever alleen genieten van een heerlijke ontspannen gezichtsbehandeling? Dan bent u bij onze schoonheidsspecialiste in Hoofddorp ook aan het goede adres. Voor onze volledige lijst aan behandelingen en de prijslijst, verwijzen wij u graag door naar onze website, https://www.faceandbodylounge.nl/.

Wij blijven onszelf ontwikkelen

Face & Body Lounge is uw schoonheidsspecialist op het gebied van huidverzorging en huidverjonging. Wij hebben jarenlange ervaring in de grootste cosmeticamerken, maar hebben uiteindelijk de stap gezet om een eigen schoonheidssalon op te zetten. Aan de hand van verschillende opleidingen zijn we onszelf blijven ontwikkelen en hebben we onze specialiteit gelegd bij de natuurlijke huidverjonging. Alleen het allerbeste voor uw huid is het resultaat dat wij willen bereiken. Daarbij wordt niet alleen gekeken naar de huid, maar ook naar de persoon die daarachter zit. Alleen op deze manier kunnen we u het beste advies geven en de behandeling geheel op uw huid afstemmen. U kunt bij ons niet alleen terecht voor een gezichtsbehandeling, maar ook voor uw lichaam. Zo kunt u genieten van een heerlijke ontspanningsmassage zodat u van uw stress af komt en u meer zult stralen. Indien u meer informatie wilt, nog vragen heeft of een afspraak wilt maken, kunt u contact opnemen middels de contactgegevens die vermeld staan op onze website. Wij staan u graag te woord om u deskundig advies te geven en uw vragen te beantwoorden.