Binnenkort verloopt mijn abonnement van mijn telefoon weer en dat betekent dat ik nu even moet gaan kijken wat ik ga doen. Ik heb in het verleden altijd met abonnementen gebeld, maar ik merk dat het mij steeds meer tegen gaat staan dat ik per maand zoveel geld moet betalen. Ik ben daarom eens gaan kijken naar mogelijkheden om zonder abonnement te gaan bellen. Dat wil zeggen, ik had geen zin om te bekijken wat een telefoon mij zou gaan kosten omdat ik niet iedere twee jaar een andere telefoon nodig heb. Ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden om sim only te gaan bellen. Wanneer je meer over dit onderwerp wilt weten, moet je van goede huize komen, zo heb ik gemerkt. Het is namelijk heel moeilijk om je sim only te vergelijken met andere aanbieders. Als je namelijk je sim only vergelijken wilt, moet je per site gaan bekijken wat je bij dat bedrijf zou moeten betalen en vervolgens moet je hetzelfde doen bij een ander bedrijf en daarna kun je pas echt je sim only vergelijken gaan. Dat is allemaal heel veel werk en ik ben daarom gaan kijken of het niet allemaal heel veel eenvoudiger kon. Er moesten toch meer mensen geweest zijn die gemerkt hebben dat sim only vergelijken niet eenvoudig is? Ik ben daarom gaan kijken of er ook een site was waar ik eenvoudig mijn sim only vergelijken kon. Dat bleek het geval te zijn gelukkig. Ik heb namelijk de site van simonly.com gevonden. Op deze site kun je heel snel en ook heel eenvoudig je sim only vergelijken en dat is heel prettig voor mensen zoals ik. Ik ben daarom meteen gaan kijken hoe ik eenvoudig de opties kon bekijken die ik allemaal had en ik ben daarom meteen mijn sim only gaan vergelijken. Ik heb toen een aantal heel interessante deals gevonden en ik kan u zeggen dat ik blij ben dat ik deze site gevonden heb. Ik kon op deze manier namelijk achterhalen dat ik voor een heel goede prijs geholpen kon worden en daar ben ik erg blij mee. 

Ik ging mijn sim only vergelijken en toen kon ik veel geld besparen 

Ik heb gezien dat wanneer je je sim only vergelijken gaat, je er zeker van kunt zijn dat je snel kunt achterhalen waar je de beste deal kunt sluiten. Ik heb gezien dat ik heel veel geld zou kunnen besparen wanneer ik sim only vergelijken ging per aanbieder. Ik hoefde dus ook niet lang te twijfelen en ik heb meteen actie ondernomen. Vanaf volgende maand bespaar ik daarom tientallen euro’s op mijn belkosten. Dat is heel erg prettig. 

Wilt u ook voordeliger bellen? 

Mocht u ook graag voordeliger willen bellen, dan raad ik u aan om:

  • Even naar simonly.com te gaan kijken 
  • te bekijken wat u hier allemaal aan mogelijkheden krijgt aangeboden 
  • binnenkort al te beginnen met bezuinigen op uw belkosten 

Ik ben blij dat ik deze site gevonden heb omdat ik hier heel veel geld heb weten te besparen. Surf daarom ook even naar simonly.com om te zien hoeveel u kunt besparen.