Ik moest onlangs voor mijn werk naar een adres dat ik niet kende. Dat is echter normaliter geen probleem, omdat ik dan gewoon mijn telefoon gebruik om naar deze locatie te navigeren. Ik deed daarom mijn telefoon in de houder, maar ik zag dat mijn iPhone geen service had. Ik wist niet wat er aan de hand was, maar ik vermoedde dat het nooit lang kon duren. Ik ben daarom maar gaan rijden, maar toen ik een kwartiertje had gereden, zag ik dat mijn iPhone nog steeds geen service had. Dat vond ik toch wel vreemd want mijn telefoon deed het altijd en waarom mijn iPhone nu geen service meer had, was mij een raadsel. Het was ook heel vervelend omdat ik op dat moment juist op tijd bij die afspraak moest zijn. Ik begon een beetje in paniek te raken en ik heb toen meteen maatregelen genomen. Ik ben gestopt en ik heb een aantal mensen die op straat liepen gevraagd waar ik moest zijn. Deze mensen hebben mij heel goed geholpen en dat was prettig want daardoor kon ik toch nog op tijd op mijn afspraak komen. Ik ben aan het eind van de dag mijn telefoon weer een keer gaan proberen, maar nog steeds had mijn iPhone geen service. Ik vond dit toch heel vervelend en ik ben gaan kijken wat ik kon doen om mijn telefoon weer te laten maken. Ik ben toen gaan kijken naar mogelijkheden om een specialist te vinden die ik kon inschakelen nu mijn iPhone geen service meer had. Ik heb toen gezien dat ik het beste via het internet kon gaan kijken naar bedrijven die mij konden helpen. Ik heb toen gezien dat ik het beste naar de site van gsmerz4u.nl kon gaan. Deze site heeft heel veel mogelijkheden voor mensen waarvan de iPhone geen service meer vertoont. Ik heb even contact opgenomen met deze mensen om te horen wat zij voor ons konden doen. 

Mijn iPhone vertoonde geen service meer, maar dit kon worden gemaakt

Toen ik de mensen van gsmerz4u.nl vertelde dat mijn iPhone geen service meer verleende, hebben zij mij laten weten dat ik hem altijd kon langs brengen. Ik heb dat toen gedaan en toen kreeg ik te horen dat het vaker gebeurde dat een iPhone geen service meer verleende, maar dat dit doorgaans snel kon worden opgelost. Dat was prettig om te horen en ik ben blij dat ik dit bedrijf in de arm genomen heb. 

Mijn telefoon doet het weer 

Ik kon na een tijdje mijn telefoon weer ophalen en ik ben blij dat alles het toen weer bleek te doen. Ik hoefde maar weinig geld te betalen want de reparatie stelde niet veel voor, dat was prettig om te horen. Ik ben er nu dus zeker van dat:

  • Ik weer lang van mijn telefoon gebruik kan maken 
  • Ik garantie heb op de reparatie 
  • De mensen van gsmerz4u.nl altijd voor mij klaar staan om mij weer te helpen 

Meer weten? Kijk dan ook nog even de site van deze mensen. Zij hebben daar meer informatie gepost.