Wij hebben een grote prijs gewonnen in de loterij en dat stelde ons in staat om eindelijk onze droomwoning te laten bouwen. Wij hadden al lang een stuk grond liggen, maar wij hadden nog nooit voldoende geld om hier een mooie woning op te laten bouwen. Nu wij ineens geld in overvloed hadden, hebben wij gekeken hoe wij het beste een mooi huis in landelijke stijl bouwen laten konden. Wij hadden namelijk de wens om de natuur rondom ons huis optimaal te betrekken in onze woning. Dat vergde een bijzondere aanpak en wij wilden daarom graag weten of wij ergens een bedrijf konden vinden dat ons kon helpen met een woning in landelijke stijl bouwen. Wij hebben goed gezocht en wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer naar de site van vroombouw.nl konden gaan. Deze mensen kunnen je namelijk helpen wanneer je in landelijke stijl bouwen wilt en wij hebben hun site daarom meteen even goed doorgenomen. Wij hebben toen gezien dat wij hier heel veel interessante opties aangeboden kregen. Het mooie aan in landelijke stijl bouwen, is dat je heel veel met ruimte werkt en deze ruimte hadden wij in overvloed op ons perceel. Wij vonden het ook bijzonder om te zien wat vroombouw allemaal reeds verwezenlijkt had en het was ons daarom ook al heel snel duidelijk dat wij graag met deze mensen wilden overleggen over hoe zij voor ons een woning in landelijke stijl bouwen konden. Wij hebben daarom meteen even een mailtje gestuurd waarin wij hen hebben verteld dat wij graag in landelijke stijl bouwen wilden. Wij kregen al heel snel een telefoontje van deze mensen en wij kregen te horen dat wij altijd welkom waren om onze plannen voor het in landelijke stijl bouwen een keer met een van hen door te nemen. Dat was heel prettig want wij hadden het geld gereed, dus er was eigenlijk niks dat ons tegen hoefde te houden. Wij hebben daarom ook al heel snel een keer een afspraak met deze mensen gemaakt. 

Dit bedrijf is gespecialiseerd in huizen in landelijke stijl bouwen 

Wij hebben een heel prettig gesprek gehad met de mensen van vroombouw.nl en zij hebben ons laten zien wat zij konden wanneer het ging over huizen in landelijke stijl bouwen. Wij waren diep onder de indruk van wat wij te zien kregen en wij wisten meteen dat wij deze mensen wilden inschakelen om ons te helpen. Men kan hier namelijk heel goed in landelijke stijl bouwen en daarbij wordt altijd heel goed gehoor gegeven aan de wensen van de klant. Wij hebben dan ook meteen gevraagd of zij een ontwerp voor ons zouden kunnen gaan maken. 

Wij hebben een prachtig ontwerp te zien gekregen 

Wij hebben inmiddels een heel mooi ontwerp toegestuurd gekregen en wij zijn onder de indruk van de kwaliteit van dit ontwerp. Kortom:

  • Wij hebben hier een heel goed plan laten maken 
  • Wij zijn onder de indruk van het ontwerp dat wij toegestuurd hebben gekregen 
  • Wij laten dit bedrijf ons droomhuis bouwen 

Wilt u meer weten? Kijk dan ook nog even op vroombouw.nl.