Wij hebben een camping en wij hebben de afgelopen jaren aanzienlijk meer gasten mogen ontvangen. Wij moesten namelijk eerst een beetje naamsbekendheid kweken en toen wij dit eenmaal professioneel hadden gedaan, merkten wij dat de aanvragen voor onze camping binnenstroomden. Datzelfde gold ook voor het afval dat naar onze containers werd gebracht. Wij merkten al heel snel dat het niet meer te doen was om met onze oude containers te werken, omdat men namelijk heel veel afval kwam deponeren in onze oude containers. Wij hebben daarom gekeken naar een oplossing om dit afvalprobleem op te lossen. Een van de dingen die wij daarbij heel vervelend vonden, was dat wij niet plaats hadden voor grotere containers. Wij hebben daarom gekeken of wij misschien perscontainers moesten hebben, maar dat bleek voor ons geen goede oplossing te zijn omdat het namelijk gevaren met zich meebrengt. Wij hebben daarom gekeken welke mogelijkheden er allemaal nog meer waren en wij hebben toen gezien dat wij ook voor Molok konden gaan. Wanneer we het over Molok containers hebben, dan hebben wij het over zogenaamde bodemloze containers. Dit is natuurlijk niet echt zo want dan hoef je niet een container te kopen, maar het principe van een Molok is dat deze grotendeels ondergronds is. Dat houdt in dat wanneer je dus een Molok op je erf plaatst, je weinig ruimte kwijt bent en dat terwijl je juist wel heel veel afval kunt deponeren. Dat was voor ons een heel ideale oplossing en wij zijn daarom gaan kijken naar de mogelijkheden om een Molok te regelen. Wij hadden namelijk meteen door dat dit de enige optie was die wij hadden om van ons afval af te komen. Wij hebben toen goed op het internet gezocht naar mogelijkheden om een Molok te regelen en wij hebben toen de site van ondergrondse-afvalcontainers.nl gevonden. Deze site was een schot in de roos want als je ergens een goede Molok container kunt vinden, dan is het wel via deze site. Wij hebben daarom ook al heel snel een Molok container besteld via deze pagina. 

In een Molok kun je veel meer afval kwijt

Het prettige aan een Molok is dat je heel veel afval in dit ding kwijt kunt, zonder dat je veel ruimte kwijt bent voor het plaatsen van de container. Dat maakt deze dingen ook niet meteen tot een enorme blikvanger. Wij zijn daarom zeer content over het feit dat wij voor dit type container gekozen hebben want wij merken dat wij nu nooit meer een tekort aan afvalcontainers hebben. Dat is dus ook veel prettiger voor onze gasten. 

Kijk ook nog even op de site 

Mocht u ook afval willen laten afvoeren, dan kunt u altijd even naar de site van ondergrondse-afvalcontainers.nl kijken. Hier kunt u:

  • Zien hoe u eenvoudig afval kunt laten afvoeren 
  • Bekijken welke containers er allemaal beschikbaar zijn
  • Advies inwinnen bij een van de mensen van dit bedrijf 

Ik ben blij dat wij met deze mensen zijn gaan samenwerken want zij hebben ons heel goed geholpen. Wij zitten nu nooit meer met een overschot aan afval.